Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Heerlijke smeerkaas taart
Ik weet niet of recept bestaat hem em zelf verzonnen. hij is ech lekkerr :D het lijkt op een kwarktaart.
Read moreStapeltaart
salaam aleikom dames ik heb hier het recept van een stapeltaart die ik gemaakt heb.
Read moreWentelteefjes met Kokos
Je kan de kokos ook door kaneel vervangen voor de traditionele wentelteefjesEn bij wentelteefjes met kaneel kan je er ook basterdsuiker of vanille suiker overheen doen op het laatst ipv kristal suiker.
Read more