Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Verjaardags kokos cake
heeeerlijk voor diegenes die niet van zachte taarten houden het is een cake aangekleed als een taart..
Read moreHeerlijke tonijnflapjes
Het zijn heerlijke flapjes met tonijnvulling!! Heerlijk!! Dit kan je maken als je bijvoorbeeld bezoek krijgt, met een glaasje thee, ... gewoon heeeeeerlijk!!
Read moreRijst met zoet kip en bruine bonen
lus je geen bruinen bonen dan kun je alleen sperziebonen gebruiken. Je kunt er ook een beetje chili saus bij doen, als je niet echt van pikant eten houd. je kunt ook kipfilet gebruiken inplaats van pootjes.
Read more