Loader

Recipes from Ingredient: Suiker

Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.

Kleurige kindertaart

Kleurige kindertaart

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Chocoladebroodjes

Chocoladebroodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

heerijk voor de kids

Read more
Griesmeel toetje (sutlu irmik tatlisi)

Griesmeel toetje (sutlu irmik tatlisi)

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

heerlijk toetje! en zo makkelijk gemaakt

Read more
Aardbeienslagroomtaart

Aardbeienslagroomtaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Deze taart is minder vet doordat er gebruikt is gemaakt van biscuitdeeg waar geen boter of olie aan te pas komt. Daarnaast is er geen botercrème gebruikt maar slagroom wat minder vet bevat.

Read more
Coco's koekjes

Coco’s koekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

lekker!!!

Read more
Zelfgemaakte chocolademelk

Zelfgemaakte chocolademelk

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.6 / 5)

Heel erg lekker

Read more
Ananas - Cocos flantaart

Ananas – Cocos flantaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

heel lekker taart

Read more
Sfenzj met ei en melk

Sfenzj met ei en melk

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

sfenzj

Read more
Boterkoekjes

Boterkoekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Lekker

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Chocolade slagroom

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1.7 / 5)

mischien kennen jullie het al, maar het is heerlijk lekker voor in de koffie of op gebak

Read more