Loader

Recipes from Ingredient: Suiker

Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.

Zebra cake

Zebra cake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Heerlijke cake met een zebra effect

Read more
Walnotentaart  Hongarije 26cm diameter

Walnotentaart Hongarije 26cm diameter

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Een taart met bijzondere lekker smaak!

Read more
Toetje met rijst - Sutac

Toetje met rijst – Sutac

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

voor 6 personen

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Aardappel salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

lekker

Read more
Hazelnoot koekjes

Hazelnoot koekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

lekker makkelijk

Read more
Zoete couscous met kip

Zoete couscous met kip, rozijnen en uien

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.2 / 5)

Zoete Couscous met kip, rozijnen en uien

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gevulde lemsemen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

gevulde lemsemen met kipkerrie

Read more
Chocolade hazelnoot maantjes

Chocolade hazelnoot maantjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Heeeeeerlijk!

Read more
Turks gebakje

Turks gebakje

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Je hebt nodig, voor de bak die ik heb gebruikt (grootte van een doorsnee lasagneschaal):

Read more
Kokos kronen

Kokos kronen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Ik heb zelf het recept verdubbeld en de helft in de chocolade gedompeld)

Read more