Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Assia’s koekjes
Deze koekjes zijn super lekker, het is heel erg makkelijk te maken en pakt heel weinig tijd, dus als ik jou was zou ik die meteen gaan maken. smakkelijk eten!
Read moreEgyptische broodpudding
Het is bekend dat je nog heel wat lekkers kunt maken als je oud brood over hebt zoals b.v. wentelteefjes en andere verrukkelijke hapjes waar je het oude brood helemaal niet meer in herkent, zo lekker is het. Dit is ook weer zoiets en het recept komt uit Egypte.
Read moreAmandelgazellehoorntjes met sesam
Lekker Marokkaans amandelkoekje omhuld met krokante sesamzaadjes.
Read moreAmerikaanse donuts
Een donut is een zoet, gefrituurd broodje met een gat in het midden. Het kan worden gevuld met een beetje jam, chocolade of iets anders, bedekt met een laagje glazuur of bestrooid met poedersuiker. Lekker bij een kopje thee...
Read more