Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Cous-cous met uiene en rozijnen
Ik plaats dit recept zonder foto. Een lid van tajin.nl wil graag dit recept voor vrijdag hebben, en ik heb helaas geen tijd gehad om het te maken. Zodra ik het gemaakt heb, zal ik de foto plaatsen.
Read moreEid el Fitr taart
Eid el Fitr taart, Mix de suiker, olie, vanillesuiker, amandelessence en de eieren goed door elkaar, voeg daarna het bakmeel en mix het verder door elkaar als laatste het bakpoeder en mix het nog een laatste keer door elkaar.
Read moreMonchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje voor bij de iftar en andere gelegenheden
Read moreChoco-smida marmercake
een heerlijke cake gemaakt van smida en bloem met lekker veel cacao
Read moreBeschuitcake
Een heerlijke cake met walnoten dat gemakkelijk te maken is en binnen een halfuur op tafel ligt!
Read moreTurkse – Griekse koffie
Deze methode wordt in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, een deel van Oost-Europa en Rusland gebruikt. Het is de meest eenvoudige, haast rituele manier om koffie te zetten.
Read more