Loader

Recipes from Ingredient: Suiker

Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.

Koffiebroodjes

Koffiebroodjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Overheerlijke koffiebroodjes met banketbakkersroom

Read more
Zachte broodjes met vulling

Zachte broodjes met vulling

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Lekker om mee te nemen voor op bezoek met de ramadan.

Read more
Baklava rolletjes

Baklava rolletjes

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Baklava is een lekkernij van Turkse oorsprong die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in landen die ooit behoorden tot het Byzantijnse of Ottomaanse rijk, het huidige Turkije, dat wil zeggen van de Balkan tot het Midden-Oosten. In België en Nederland is hij vaak te vinden in ...

Read more
Perziktaart met amandelen

Perziktaart met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1 / 5)

Read more
Pita broodjes

Pita broodjes

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Bestilla - Bastilla - Pastilla met Kip

Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Sfenj - Marokkaanse donuts

Sfenj – Marokkaanse donuts

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Sfenj / donuts, Doe in een schaal de gezeefde bloem en voeg er suiker, zout, vanille suiker, ei en gist aan toe, ( de gist moet je eerst oplossen in een beetje lauw water) men alles goed door elkaar, terwijl je er lauw water aan toevoegt tot de deeg gelijkmatig ...

Read more
Vlees  met pruimen

Vlees met pruimen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
Basbousa

Basbousa

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Suc6 en mocht je het uitgeprobeerd hebben laat me weten hoe het heeft gesmaakt!. Sabrina  

Read more
Vierseizoenen cake

Vierseizoenen cake

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een Vierseizoenen cake heerlijk

Read more