Loader

Recipes from Ingredient: Sla

Sla is een geslacht van bladgroenten die tegenwoordig rauw gegeten wordt. In de Romeinse tijd werd sla overigens nog gekookt omdat hij nog niet mals genoeg was. Er zijn veel verschillende typen sla. Typen die een krop vormen en typen die dat niet doen.

Kleine gehaktbroodjes

Kleine gehaktbroodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

KLEINE GEHAKT BROODJES.

Read more
Salade

Salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

lekker!

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Stokbroodje saneffa

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Een lekkere broodje, voor als je veel honger hebt en niet te veel wilt doen.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Aardappelsalade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Tonosalata

Tonosalata

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tonijnsalade, Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe de ui, peterselie en sla erbij. Nu de mayonaise toevoegen (begin met twee a drie eetlepels), kijk of het lekker smeuïg wordt, voeg anders nog wat toe.

Read more
Turkse salade met aardappel - Turkse pikante worst en pikante mosselen

Turkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden

Read more