Recipes from Ingredient: Selderij
Snijselderij, blad-, struik- of bosselderij is een tuinkruid en vergelijkbaar met peterselie, maar dan met een veel sterkere smaak. Het is ook een veel agressievere plant. De plant kan hoogten bereiken van meer dan een meter. Selderij is vergelijkbaar met peterselie, maar het heeft wel een veel sterkere smaak.
Harira de nationale Marokkaanse soep
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...
Read moreWarme frankfurters en aardappel-mosterdsalade
Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade, het is echt een pittige salade maar heerlijk, vooral als je er een lekkere knapperige stokbroodje bij neemt........
Read moreHarira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...
Read more