Loader

Recipes from Ingredient: Rund

Het rund is een evenhoevige uit het geslacht Bos van de familie der holhoornigen. Het vrouwelijke dier wordt een koe genoemd, het mannelijke dier een stier. Een os ten slotte is een gecastreerde stier. Het rund is de gedomesticeerde afstammeling van de sinds de Middeleeuwen uitgestorven diersoort, de oeros Bos primigenius.

Stoofvlees a la Ellouisa

Stoofvlees a la Ellouisa

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
Spahgette uit oven

Spahgette uit oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Spaghetti uit de oven, word in tuneise vaak gemaakt

Read more
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep plaatsen. Sihamkleuter maakt ook lekkere soep.

Read more