Recipes from Ingredient: Rucola
Rucola of raketsla is een eenjarige plant die behoort tot de Kruisbloemenfamilie. De plant komt van nature voor op het Noordelijk halfrond en in Zuid-Amerika. Rond 1980 is rucola ook in Noord-Europa in de belangstelling gekomen. In 1981 is rucola door de firma Tubbergen in Nederland geïntroduceerd. In het Middellandse Zeegebied wordt rucola al sinds de Middeleeuwen geteeld.
Wraps met kip
Deze zijn lekker handig voor na je werk (of als je geen zin hebt om te koken). Kipreepjes, paprika, tomaat en sla, Griekse yoghurt en rollen maar, die wrap.
Read morePangasiusfilet met aardappelsalade van rucola
Pangasiusfilet met aardappelsalade van rucola
Read morePita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read more