Recipes from Ingredient: Rozijnen
Een rozijn is een gedroogde druif.
Couscous met uien-rozijnensaus
Vegetarisch couscousgerecht met uien-rozijnensaus voor 2 of 3 personen.
Read moreDrie in de pan – met rozijntjes
Lekkere minipannekoekjes met rozijntjes en bruine basterdsuiker. Lekker voor bij het ontbijt of voor kinderen!
Read moreFEQQAS RBATI (Feqqas (koekjes) uit Rabat)
Serveer deze koekjes als onderdeel van een Marokkaanse theetafel met een lekker glas mintthee er bij.
Read moreAppel walnoot dessert
Appel walnoot dessert, Een heerlijk frisse dessert. Week de rozijnen even in lauw water en als ze groot zijn knip je ze doormidden.
Read moreBananencake
Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.
Read moreAardappel hashoe voor je rijst
asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, maar de kruiden blijven het zelfde en 2 dingen zijn belangrijk, de uien en de rozijnen. Ik maak het wel eens met vermicelli (zal ik ook inshallah nog eens de foto en recept van sturen ...
Read moreApfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.
Read more