Recipes from Ingredient: Rode peper
Chilipeper, ook wel Spaanse peper of rode peper, is afkomstig van planten van het geslacht Capsicum nachtschadefamilie, waar ook de aardappel en de tomaat toe behoren)(namelijk piperine) Pepers zijn familie van de paprika. Het zijn pikante smaakmakers, die niet alleen scherp smaken maar ook zorgen voor een lekker aroma aan gerechten.
Visbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreSigaarvulling met kaas
salamalaikoum zusters, zeer gemakelijk om te maken en lekker bij de thee of koffie...
Read moreKerrie-kersen taart(hartig!)
let op!! Dit is een hoofdgerecht, het vult heel erg. De samenstelling klinkt vreemd, maar het is echt heel erg lekker! sorry, geen foto
Read more