Recipes from Ingredient: Poedersuiker
Poedersuiker of bloemsuiker is tafelsuiker dat heel fijn gemalen is tot een poeder en daarna vaak vermengd wordt met zetmeel om het poedereffect nog te vergroten.
Knapperige amandelkoekjes
Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar minuten in kokend water. Giet het water weg en spreid de amandelen op een doek.
Read moreMarokkaanse fruitsalade
Marokkaanse fruitsalade, Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in dunne schijfjes snijden in een kom doen. Sinaasappelsap en citroensap erbij doen zodat het fruit niet bruin wordt.
Read moreGelukskoekjes
Chinese gelukskoekjes met een boodschap erin. Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht op 160 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Teken drie cirkels van 8 cm en draai het papier om.
Read moreWalnootkoekjes
Heerlijke walnootkoekejs, je moet een speciaal walnootpannetje hiervoor hebben. Ik plaats daar de foto nog van. Ik heb het pannetje in Marokko gekocht, maar ik hoorde dat ze hier in Beverwijk ook te koop zijn.
Read moreKokos en witte chocolade cake
Kokos en witte chocolade cake, Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier.
Read moreAardbeimolentjes
aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.
Read moreChurros (gefrituurde deegstengels)
Churros (gefrituurde deegstengels), dit is zoooooo heerlijk vooral ook lekker bij marokkaanse thee!
Read morePindahartjes met honingglazuur
Heerlijke luchtige koekjes met een superlekker honingglazuur, deze moet je echt eens proberen!
Read more