Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Visbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreWarme Marokkaanse bloemkoolsalade
Een warme Marokkaanse gekookte salade die je eet met brood.
Read moreLibanese kipkebab
Kipkebab wordt gemaakt in heel veel landen rondom de Middellandse Zee zoals in Turkije, Griekenland, Egypte, Libanon, Syrië en zelfs in India.....Het wordt gemaakt van gegrild kippengehakt met heel veel lekkere specerijen en kruiden met daarbij lekkere salades naar keuze. Je kunt het ook opdienen op een dürümvel (een soort ...
Read moreMarokkaanse dikke groentensoep met kip
Een heerlijke dikke groentensoep, gemaakt met een heleboel verschillende groenten en kip.
Read morePittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous
Een lekkere pittige gevulde vissoep.....
Read moreGepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas
Lekkere gevulde en daarna gepaneerde pannenkoeken....... een traktatie!
Read moreMosseltajine met worteltjes
Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....
Read moreAlgerijnse chorba met gehaktballetjes en kip
Een heerlijke en geurige Algerijnse goedgevulde soep....
Read more