Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Tortilla met groenten
Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere groenten gebruiken en voor degene die van spinazie houden kunnen ook spinazie toevoegen. Ikzelf lust geen tortilla met spinazie.
Read moreTuinbonen op zijn Marokkaans
Tuinbonen op zijn Marokkaans, Lekker simpel gerecht wat je erbij kan serveren, ik serveer het meestal met gebraden vlees/vis
Read moreGebakken garnalen
Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ik gewoon gepelde garnalen die in de supermarkt kan kopen
Read moreGebraden koteletjes
Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in kleine stukjes en stop ze in een keukenmachine dat alles maalt. Doe alles in een teiltje en voeg zout en de kruiden toe.
Read moreGamba’s al ajillo – Garnalen met knoflook
Gamba's al ajillo - Garnalen met knoflook Spaans, voorgerecht, 4 personen, Garnalen ontdooien door ze enkele minuten onder te dompelen in warm water. Laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier.
Read moreGarnalen tajine
Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te lang anders worden de garnalen klein en taai.
Read moreKip bestilla
Een lekkere met kip gevulde bladerdeeg, Als je niet van amandelen houd kun je de amandelen kaneel en suiker weglaten en alleen voorbereiden met de kipmengsel.
Read moreVis tajine in de oven
Vis tajine in de oven, doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken.
Read moreShnieula s zelfgemaakte kipburgers
Deze zelfgemaakte kipburgers zijn heerlijk. Dus uitproberen dames!
Read more