Loader

Recipes from Ingredient: Peterselie

Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.

Gamba's met charmoula in filodeeg

Gamba’s met charmoula in filodeeg

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Gamba's en kaas in een knapperig pakketje...

Read more
Geroosterde-paprikasalade

Geroosterde-paprikasalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een knapperig Marokkaans voorafje

Read more
Gevulde aubergines met gehakt

Gevulde aubergines met gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Gevulde aubergines met gehakt, dit is echt een heerlijk recept yum yum! We eten het zeker 1 keer in de week en iedereen in dit huis is er weg van mashallah. Ik weet niet zeker uit welk land dit komt maar mijn schoonmoeder zegt dat elk arabies land zo een ...

Read more
Mini pizzatjes

Mini pizzatjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mini pizaatjes van gehakt, Pitta broodjes door midden snijden tomaten saus erop en dan kaas gehakt oregano erop en dan in de oven.

Read more
Warme Marokkaanse wortelsalade

Warme Marokkaanse wortelsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Warme Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze af met koud water en laat ze koud worden in een bad van ijswater.

Read more
Gevulde paprika

Gevulde paprika

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Gevulde paprika, bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi je de kefta erbij en zout op smaak dan goed roeren dan een lepel Marokkaanse kruiden beetje safraan erbij.

Read more
Tchekchouka

Tchekchouka

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De olie in een ruime pan verwarmen en de tomaten toevoegen.

Read more
Za3louk ( Aubergine-salade)

Za3louk ( Aubergine-salade)

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in stuken snijden of ( de aubergines schillen, in stukken snijden en in het water met zout gaar koken).

Read more