Loader

Recipes from Ingredient: Peterselie

Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kip met olijven

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gepureerde groentesoep

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Heerlijke romige soep, die heeeeeel makkelijk te maken is

Read more
Sorma (gevulde druivenbladeren)

Sorma (gevulde druivenbladeren)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

gevulde druivenbladeren

Read more
Sorma (gevulde druivenbladeren)

Dolma

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Read more
Misa A

Misa A

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.2 / 5)

ovenschotel met gehakt

Read more
Nasiballen

Nasiballen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

gefrituurde nasiballen

Read more
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...

Read more
Turkse pizza

Turkse pizza

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Turkse pizza

Read more
Viskebabs met tomatensaus

Viskebabs met tomatensaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Aardappeltaartjes met gehaktspiesen

Aardappeltaartjes met gehaktspiesen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.9 / 5)

Heerlijk

Read more