Recipes from Ingredient: Peper
Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De hoofdtekst van dit artikel behandelt de zwarte of witte peper; er bestaat ook een geheel ander soort: de rode peper. Onderaan dit artikel staan een aantal andere pepers vermeld. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.
Cous-cous met uiene en rozijnen
Ik plaats dit recept zonder foto. Een lid van tajin.nl wil graag dit recept voor vrijdag hebben, en ik heb helaas geen tijd gehad om het te maken. Zodra ik het gemaakt heb, zal ik de foto plaatsen.
Read moreDoradovis uit de oven in een garnalensaus
Doradovis uit de oven in garnalensaus, Alles in een teiltje doen en de vis hiermee insmeren, dan de vis in dat teiltje laten marineren.
Read moreTajine van visballetjes in tomatensaus
Lekker en gezond; vis en de ontelbare gerechten die je er mee kunt maken.... Deze visballetjestajine kan je maken met elke witte vissoort die je lekker vindt, zoals kabeljauw, wijting, heek, etc.....
Read moreZelfgemaakte gekookte kippenworst
Dit is een kippenworst die je zelf heel geSimpel kunt maken. Gewoon een kwestie van alle ingredi?«nten met elkaar vermalen, inrollen in plasticfolie en in de oven koken au bain marie (in een bak water).
Read moreTajine van ossenstaart met uien en kikkererwten
Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit recept wordt bereid in een snelkookpan, maar je kunt het ook bereiden in een gewone kookpan of een tajine; het moet dan natuurlijk w?©l langer stoven....
Read moreGehakttortilla
Aardappeltortilla's worden doorgaans gemaakt van aardappel, ei en ui maar hieronder vind je een lekker tortillarecept met gehakt.
Read moreKiptajine uit Essaouira
Een heerlijke tajine volgens een recept uit de Marokkaanse vissersplaats Essaouira aan de Atlantische Oceaan......
Read more