Loader

Recipes from Ingredient: Peper

Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De hoofdtekst van dit artikel behandelt de zwarte of witte peper; er bestaat ook een geheel ander soort: de rode peper. Onderaan dit artikel staan een aantal andere pepers vermeld. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kruidig-zoete lamsbout

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Couscous & marmita

Couscous & marmita

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Mijn simpele marmita maar toch heerlijk...

Read more
Mini hamburger en spiesen

Mini hamburger en spiesen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Rijst met roomsaus en Asperges

Rijst met roomsaus en Asperges

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Rijst met asperges, gehakt en burgers

Read more
Mini loempia s

Mini loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Read more
Kip Rollatini

Kip rollatini

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Gevulde kipfilet met Ricotta (maar kan net zo goed met Philedelphia ? ) en spinazie in de oven!

Read more
Harira

Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep van Arabische afkomst. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more
Tchichasoep - dchichasoep

Tchichasoep – dchichasoep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Gefrituurde kippenvleugels

Gefrituurde kippenvleugels

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Zalmbuideltjes met Hollandse garnalen (foto's).

Zalmbuideltjes met Hollandse garnalen (foto’s).

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more