Recipes from Ingredient: Peper
Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De hoofdtekst van dit artikel behandelt de zwarte of witte peper; er bestaat ook een geheel ander soort: de rode peper. Onderaan dit artikel staan een aantal andere pepers vermeld. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.
Gevulde sardines
RECEPT UIT HET KOOKBOEKJE DE mAROKKAANSE KEUKEN BIJ U THUIS van Hachemi Moumen. Ook de foto komt uit het kookboekje
Read moreBissara-soep van groene spliterwten
mijn Hollandse draai aan de Marokkaanse Bissara. Lekker op koude dagen; ook hier in Marokko eten we dit 's winters . Mannen die het hier wel eens hebben gegeten vragen vaak het recept voor hun vrouw.
Read moreImam bayildi
bekendste aubergine recept in Turkije, de naam betekent letterlijk de Imam valt flauw waarschijnlijk omdat dit gerecht zijn stoutste verwachtingen overtreft
Read moreKaas-zalmcake
Lekker bij de thee als hartelijke hap od als hoofdgerecht bij een frisse salade
Read more