Recipes from Ingredient: pangasiusfilet
Visbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read morePangasiusfilet met aardappelsalade van rucola
Pangasiusfilet met aardappelsalade van rucola
Read moreKoolhydraatvrij -dieet
recept uit het koolhydrat vrij dieet... voor de dames (en heren) onder ons die wel een paar kilootjes kwijt willen
Read moreCoquillage gevuld met vis
Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visitehebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!
Read more