Recipes from Ingredient: Overig
Marokkaans brood
Heerlijk brood, lekker zacht. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse TAJIN gerechten
Read moreAbrikozen-sesamghoribas
Lekkere ghoribas met abrikozenconfiture omhuld met knapperige sesamzaadjes.
Read moreGebakken sardines gevuld met spinazie
Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.
Read moreZelfgemaakte gekookte kippenworst
Dit is een kippenworst die je zelf heel geSimpel kunt maken. Gewoon een kwestie van alle ingredi?«nten met elkaar vermalen, inrollen in plasticfolie en in de oven koken au bain marie (in een bak water).
Read moreTajine van ossenstaart met uien en kikkererwten
Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit recept wordt bereid in een snelkookpan, maar je kunt het ook bereiden in een gewone kookpan of een tajine; het moet dan natuurlijk w?©l langer stoven....
Read morePreitaart
Ik ben een grote fan van hartige taarten en dan vooral van preitaart; je kunt deze taart geven als voor- of bijgerecht of in dunne punten gesneden als hartig hapje. Onderstaand recept is een basisrecept voor preitaart, maar je kunt aan het prei/ei/roommengsel van de vulling ?³?³k bijvoorbeeld kleingesneden runder-of ...
Read moreGehakttortilla
Aardappeltortilla's worden doorgaans gemaakt van aardappel, ei en ui maar hieronder vind je een lekker tortillarecept met gehakt.
Read moreEgyptische broodpudding
Het is bekend dat je nog heel wat lekkers kunt maken als je oud brood over hebt zoals b.v. wentelteefjes en andere verrukkelijke hapjes waar je het oude brood helemaal niet meer in herkent, zo lekker is het. Dit is ook weer zoiets en het recept komt uit Egypte.
Read moreAmandelgazellehoorntjes met sesam
Lekker Marokkaans amandelkoekje omhuld met krokante sesamzaadjes.
Read more