Loader

Recipes from Ingredient: Overig

Yoghurt citroen madelaines

Yoghurt citroen madelaines

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Pasta salade

Pasta salade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Gehaktbrood

Gehaktbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Lams karbonade stoofschotel met tortilla

Lams karbonade stoofschotel met tortilla

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Chebbakia - Chebakia

Chebbakia

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je de honing niet te heet verwarmen, hierdoor kan je taaie chebbakia’s krijgen en dat is niet lekker.. Een heerlijk gerecht, vooral in de Ramadan

Read more
Witte chocolademuffins

Witte chocolademuffins

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik ben gek op het maken van muffins, omdat ze zo simpel en snel klaar zijn. Voor het beste resultaat mix je de ingrediënten niet, maar roer je ze door elkaar en laat je er klontjes in. Dat is HET geheim voor goede muffins met de juiste structuur en vorm. ...

Read more
Madline (madeleine)

Madline (madeleine)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Heerlijke cakejes in schelpjesvorm! De cakejes zijn afkomstig uit Commercy, een provincie in het noorden van Frankrijk. "Madeleine" zou in de 18e eeuw een boerin zijn geweest, die bij het onverwacht bezoek van hertog Stanislaus Leszczynski deze cakejes zou hebben gebakken met wat ze op dat moment in huis had. ...

Read more
Rösti-ovenschotel met zalm

Rösti-ovenschotel met zalm

forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik gebruik niet vaak pakjes en zakjes of voorgekookte/gebakken dingen, maar rösti koop ik wel van Aviko. Deze ovenschotel is heerlijk en makkelijk te maken. Je kunt variëren met de groenten en in plaats van zalm ook tonijn, gebakken kipstukjes of gehakt gebruiken of het vegetarisch houden.

Read more
Kip met rijst uit Libanon

Kip met rijst uit Libanon

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Ik las in een reisblad over een reis naar Beiroet. De schrijver had er zulke lekkere kip met rijst gegeten, djaj ma ruz. Geen recept erbij natuurlijk, dus ik op zoek. Kwam verschillende versies tegen en deze leek me het lekkerst. Het is even wat werk om de kip te ...

Read more
Tips voor een perfect gistdeeg - voor brood

Tips voor een perfect gistdeeg – voor brood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist enige oefening. Hoe vaker je het maakt, hoe beter het lukt. Met de volgende tips gaat het hopelijk wat beter!

Read more