Loader

Recipes from Ingredient: Overig

Mediterrane groente-vissoep

Mediterrane groente-vissoep

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Mediterrane, groente-vissoep, Oven voorverwarmen op 225 °C. Aubergine, courgette en paprika wassen en in grove stukken snijden. Groenten en knoflook in braadslede leggen en omscheppen met 3 el olie, peper en zout.

Read more
Pindahartjes met honingglazuur

Pindahartjes met honingglazuur

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Heerlijke luchtige koekjes met een superlekker honingglazuur, deze moet je echt eens proberen!

Read more
Linzenschotel met paprika

Linzenschotel met paprika

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Linzenschotel met paprika, Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. In braadpan ui, knoflook en wortel in olijfolie fruiten.

Read more
Msemen gevuld met kip

Msemen gevuld met kip

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de hoofdingredienten bestaan uit griesmeel en boter. Deze pannenkoeken worden meestal gebruikt als begeleiding bij een kopje aromatische ochtend muntthee of van romige koffie. Msemen kan ook worden gevuld met groenten of vlees vullingen.

Read more
Crostinis met tonijntapenade

Crostinis met tonijntapenade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Crostini's met tonijntapenade, Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen.

Read more
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more
Pangsits (gevulde wontonvelletjes)

Pangsits (gevulde wontonvelletjes)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Wontonvelletjes gevuld met vleesvulling, Pel voor de vulling de teentjes knoflook en hak ze fijn. Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen.

Read more
Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Roerbakmie met kipfilet en garnalen

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een grote wok. (of pan) scheutje olijf olie en een scheutje zonnebloemolie Snipper een ui bij doe de gewassen en gesneden prei bij. Doe er de gesneden champignons bij.

Read more
Gefrituurde garnaalballetjes

Gefrituurde garnaalballetjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Gefrituurde balletjes van garnalengehakt met broodblokjes- korst, Verwijder de korsten van het brood. Snij het brood in blokjes van ongeveer 6 mm, leg ze naast elkaar op een bakplaat en laat ze op kamertemperatuur uitdrogen.

Read more
Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Lekkere authentiek marokkaanse gerecht heerlijk bij de koffie/thee na iftar

Read more