Recipes from Ingredient: Overig
Vruchten beertjes
Vruchten beertjes, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suikermengsel. Verwarm de rest van de melk.
Read moreKokos en witte chocolade cake
Kokos en witte chocolade cake, Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier.
Read moreMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 g gezeefd poedersuiker en meng dit met 2 - 3 eetlepels warm water.
Read morePita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreVolijke puding
Volijke puding, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suiker mengsel. Verwarm de rest van de melk.
Read moreTonosalata
Tonijnsalade, Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe de ui, peterselie en sla erbij. Nu de mayonaise toevoegen (begin met twee a drie eetlepels), kijk of het lekker smeuïg wordt, voeg anders nog wat toe.
Read moreAardbeimolentjes
aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.
Read moreMehancha met amandelen
Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam niet, doe je in een bak,
Read moreMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.
Read more