Recipes from Ingredient: Overig
Aardappel hashoe voor je rijst
asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, maar de kruiden blijven het zelfde en 2 dingen zijn belangrijk, de uien en de rozijnen. Ik maak het wel eens met vermicelli (zal ik ook inshallah nog eens de foto en recept van sturen ...
Read moreZelfgemaakte honing
Zelfgemaakte Honing, Heb je het ook al voorgehad? Je wenst wat chebakia te maken of andere honingkoekjes, maar echte honing is niet zo direct beschikbaar. Ziehier hoe je op basis van suiker toch karamel-honing kunt bereiden.
Read moreMloeie – melwi
Mleoie - Meloui - Melwi, Dit alles bij elkaar mengen behalve bona met lauwe water en dan bolletjes van maken en even laten rusten.
Read moreMille feuille
Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou daarbij geïnspireerd zijn geweest door General Tom Thumb.
Read moreKoude Marokkaanse wortelsalade
Koude Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze met koud water en laat ze door en door koud worden in een bad met ijswaer.
Read moreAardappeldonuts
Aardappeldonuts, Heerlijke donuts. Ik heb dit recept een keer van een meid gekregen, volgens mij was het kookgek. Dames, ze zijn lekkerder dan de gewone donuts, die vind ik zelf niet echt lekker, maar deze....
Read moreWarme Marokkaanse wortelsalade
Warme Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze af met koud water en laat ze koud worden in een bad van ijswater.
Read moreGevulde paprika
Gevulde paprika, bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi je de kefta erbij en zout op smaak dan goed roeren dan een lepel Marokkaanse kruiden beetje safraan erbij.
Read moreBonbons geverseerd met cacaopoeder en geraspte pistache
Heerlijke bonbons van pure chocolade geverseerd met cacaopoeder of geraspte pistache. Je kan ze ook versieren met andere noten.
Read more