Recipes from Ingredient: Overig
Bananencake
Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.
Read moreBesbousa – basbousa
Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt van semolina.
Read moreMini hartige taartjes
Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.
Read moreAardappel hashoe voor je rijst
asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, maar de kruiden blijven het zelfde en 2 dingen zijn belangrijk, de uien en de rozijnen. Ik maak het wel eens met vermicelli (zal ik ook inshallah nog eens de foto en recept van sturen ...
Read moreSinaasappel schijven
Sinaasappel schijven, Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.
Read moreMarokkaanse salade
Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren
Read morePerzik taart
Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en romig zijn. Zeef de maizena en de bloem erboven en meng goed. Doe de melk, de rest van de suiker en het vanillestokje in een pan.
Read moreDe van alles en nog wat lekkere salade
De van alles en nog wat lekkere salade, Pasta aan de kook brengen met een een scheutje olijfolie en een kwart bouillonblokje. En de pijnboompitten licht roosteren, pas ze kunnen snel aanbranden als het vuur ook maar iets te hoog staat.
Read more