Recipes from Ingredient: Overig
Gevulde schelphoorn
Deze koekjes zien er zeer feestelijk en vooral aantrekkelijk uit! Zeker de moeite waard om ze een keer te maken..
Read moreVier soorten koekjes uit 1 deeg
Dit is echt handig, met 1 deeg maak je 4 soorten koekjes, die allemaal anders smaken en er anders uitzien. Zo heb je heel makkelijk een bord vol koekjes, zonder steeds een ander deeg te maken. Je kunt hiermee ook zelf wat experimenteren om andere soorten koekjes te maken.
Read moreMarokkaans brood
Marokkaans brood, lekker zacht. Het is onmisbaar in de Marokkaanse keuken. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse gerechten zoals Tajine en marmita.
Read moreCitroen amandelkoekjes
Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.
Read moreMokh el sheikh – Amandelkoekjes
Heerlijke koekjes die niet gebakken hoeven te worden! Foto: Oum Yassine
Read moreBriwat -Marokkaanse filo-Amandeldriehoekjes
Als je het vouwen door hebt, is het echt een heel makkelijk koekje om te maken, alleen vraagt het wat tijd. Laat je niet verleiden om kant en klare amandelspijs te gebruiken, dat is zo kunstmatig! Ik heb het recept uit een van mijn kookboeken uit Marokko, maar dan aangepast ...
Read more