Recipes from Ingredient: Oranjebloesemwater
Lakrasem – krissat
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.
Read moreKnapperige amandelkoekjes
Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar minuten in kokend water. Giet het water weg en spreid de amandelen op een doek.
Read moreMarokkaanse fruitsalade
Marokkaanse fruitsalade, Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in dunne schijfjes snijden in een kom doen. Sinaasappelsap en citroensap erbij doen zodat het fruit niet bruin wordt.
Read moreMehancha met amandelen
Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam niet, doe je in een bak,
Read more