Loader

Recipes from Ingredient: Olijfolie

Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.

Vis tajine in de oven

Vis tajine in de oven

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Vis tajine in de oven, doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken.

Read more
Vis tajine

Vis tajine

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, saffraan, paprikapoeder, komijn, zout, peper en een theelepel azijn erbij. Dit goed mengen en apart zetten...

Read more
Mini pizzatjes

Mini pizzatjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ondertussen ga je de champignons bakken en uitjes klein snijden ook bakken en apart zetten..

Read more
Gamba's al ajillo - Garnalen met knoflook

Gamba’s al ajillo – Garnalen met knoflook

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Gamba's al ajillo - Garnalen met knoflook Spaans, voorgerecht, 4 personen, Garnalen ontdooien door ze enkele minuten onder te dompelen in warm water. Laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier.

Read more
Mini pizza

Mini pizza

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je en grote pizza maken, dan kan het gewoon met hetzelfde deeg, alleen snij je er dan geen rondjes uit

Read more
Loempia's met kip

Loempia’s met kip

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en 1 zakje saffraan en een beetje zout. De vermicelli doe je een pannetje met water en laatje 10 min koken.

Read more
Churros (gefrituurde deegstengels)

Churros (gefrituurde deegstengels)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Churros (gefrituurde deegstengels), dit is zoooooo heerlijk vooral ook lekker bij marokkaanse thee!

Read more
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more
Marokkaanse tomaten paprika salade

Marokkaanse tomaten paprika salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )

Read more
Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten

Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Heerlijk en makkelijk te maken. Dit is een vegetarisch gerecht maar je kan dit ook met kip, kalfs of lamsvlees maken

Read more