Recipes from Ingredient: Olijfolie
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.
Kippenpootjes met aardappels
Gekruide kippepootjes met aardappels in de oven, De kippepootjes laten marineren in een sausje van olijfolie, citroensap, event. ketjap, knoflook, kipkruiden (Silvo), gesnipperd ui, peper, peterselie en event. andere kruiden.
Read morePasta met broccoli roomsaus
Pasta met broccoli roomsaus, Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika kleurt het wel mooi maar je kan varieren met andere groentes
Read moreTuinbonen op zijn Marokkaans
Tuinbonen op zijn Marokkaans, Lekker simpel gerecht wat je erbij kan serveren, ik serveer het meestal met gebraden vlees/vis
Read moreGebakken garnalen
Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ik gewoon gepelde garnalen die in de supermarkt kan kopen
Read moreKinder pizza
Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere garnituur, waarmee je een leuke versiering kan maken.
Read morePita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read moreItaliaanse pastasaus met gehakt
Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn
Read moreGevulde bladerdeeg met kaas of kip
Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie.
Read moreGamba’s al ajillo – Garnalen met knoflook
Gamba's al ajillo - Garnalen met knoflook Spaans, voorgerecht, 4 personen, Garnalen ontdooien door ze enkele minuten onder te dompelen in warm water. Laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier.
Read more