Loader

Recipes from Ingredient: Olijfolie

Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.

Courgetterolletjes met tonijn

Courgetterolletjes met tonijn

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Honing-griesmeelcake met sinaasappelsiroop

Honing-griesmeelcake met sinaasappelsiroop

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Koude Marokkaanse wortelsalade

Koude Marokkaanse wortelsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Koude Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze met koud water en laat ze door en door koud worden in een bad met ijswaer.

Read more
Warme Marokkaanse wortelsalade

Warme Marokkaanse wortelsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Warme Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze af met koud water en laat ze koud worden in een bad van ijswater.

Read more
Za3louk ( Aubergine-salade)

Za3louk ( Aubergine-salade)

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in stuken snijden of ( de aubergines schillen, in stukken snijden en in het water met zout gaar koken).

Read more
Mini msemmen - rghayef

Mini msemmen – rghayef

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.1 / 5)

Mini Msemmen - Rghayef, Vermeng het meel met de griesmeel en het zout. Voeg beetje bij beetje water toe totdat je een stevig deeg hebt. Kneed dit zeker voor 5-10 minuten goed door.

Read more
Samosa's gevuld met gehakt en rijst

Samosa’s gevuld met gehakt en rijst

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...

Read more
Mhansha van vis

Mhansha van vis

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.

Read more
Coucous met 7 groenten

Coucous met 7 groenten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Het is echt lekker... Veel succes

Read more
Macaroni met fijngesneden prei

Macaroni met fijngesneden prei

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more