Loader

Recipes from Ingredient: olie

Aardappeldonuts

Aardappeldonuts

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Aardappeldonuts, Heerlijke donuts. Ik heb dit recept een keer van een meid gekregen, volgens mij was het kookgek. Dames, ze zijn lekkerder dan de gewone donuts, die vind ik zelf niet echt lekker, maar deze....

Read more
Vis in de oven

Vis in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Vis in de oven, Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .

Read more
Tchekchouka

Tchekchouka

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De olie in een ruime pan verwarmen en de tomaten toevoegen.

Read more
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more
Gefrituurde courgettes

Gefrituurde courgettes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Gefrituurde courgettes, Heerlijk vinden mijn kids dit met zelfgemaakte patat en frisse salade en gebakken vis!

Read more
Knapperige amandelkoekjes

Knapperige amandelkoekjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar minuten in kokend water. Giet het water weg en spreid de amandelen op een doek.

Read more
Sigaar; bamboekoekjes

Sigaar; bamboekoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Sigaar; Bamboekoekjes, Dit is een recept van Choumicha, zij heeft het afgelopen zaterdag gemaakt.

Read more
Basmati rijst met kipvleugels

Basmati rijst met kippenvleugels

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Basmati rijst met kipvleugels, Neem wel een goede geurige Basmati rijst, en wees zuinig met zout omdat je bouillonblokje gebruikt, je wilt toch geen zoutige eten op tafel zetten.

Read more
Grote salade

Grote salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Lekker salade die je al svoorgerecht kan serveren

Read more
Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.

Read more