Recipes from Ingredient: Noten
Plantkundig gezien zijn noten het zaad van een boom. Noten worden ook wel enkelvoudige dopvruchten genoemd. Dopvruchten behoren tot de droge vruchten en hebben bijna altijd één zaad, met een hout- of steenachtig omhulsel.
Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreIjshoorntjes
Ijshoorntjes, Je moet hier speciale ijzeren hoorntjes voor hebben, ik heb ze in Marokko gekocht. Het zijn best moeilijke koekjes om te maken, ze nemen veel tijd in beslag.
Read moreMonchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje voor bij de iftar en andere gelegenheden
Read moreBeschuitcake
Een heerlijke cake met walnoten dat gemakkelijk te maken is en binnen een halfuur op tafel ligt!
Read more