Recipes from Ingredient: Noten
Plantkundig gezien zijn noten het zaad van een boom. Noten worden ook wel enkelvoudige dopvruchten genoemd. Dopvruchten behoren tot de droge vruchten en hebben bijna altijd één zaad, met een hout- of steenachtig omhulsel.
Mini mhensha met gemalen amandelen
Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof en niet te fijn) Voeg 1 kom (van soep) suiker toe.
Read moreAmandelkoekjes
Amandelkoekjes, In een tweede kom gemalen amandelen, geraspte citroenschil, vanille aroma en kaneel mengen; vervolgens dit mengsel beetje bij beetje door het eimengsel roeren.
Read moreChocolademuffins
Chocolademuffins, Cakemix zoals aangegeven op pak maken, chocolade en nootjes toevoegen, beslag in muffinvorm doen en wat hagelslag erover strooien.
Read moreBanaan-amandelshake
Banaan-amandelshake, alles mengen... makkelijk en net ff anders door die amandelen. Ook lekker met avocado.
Read moreSneaky kruidcake
Sneaky kruidcake, hak de noten wat fijner, laat de rozijnen even weken in water, zodat ze niet al het vocht opnemen uit de cake. Uit laten lekken.
Read moreGevulde schelphoorn
Deze koekjes zien er zeer feestelijk en vooral aantrekkelijk uit! Zeker de moeite waard om ze een keer te maken..
Read moreCitroen amandelkoekjes
Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.
Read more