Loader

Recipes from Ingredient: Mozzarella

Mozzarella is een verzamelnaam voor twee soorten verse kaas. De oorspronkelijke Mozzarella is de Mozzarella di Bufala vervaardigd uit de melk van de waterbuffel. Later is men ook mozzarella uit koemelk gaan vervaardigen. Beiden zijn wel volgens dezelfde principe's vervaardigd, maar hebben een geheel eigen smaak en structuur. De Mozzarella di Bufala is porseleinwit terwijl de koemelkmozzarella een licht gelige kleur van de in koemelk aanwezige caroteen heeft. De Mozzarella di Bufala wordt als een delicatesse beschouwd, maar is in vergelijking met de koemelkmozzarella duurder.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Italiaanse tosti

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.2 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Tagliatelle met zalm

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Heerlijke zomerse pasta

Read more
De van alles en nog wat lekkere salade

De van alles en nog wat lekkere salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

De van alles en nog wat lekkere salade, Pasta aan de kook brengen met een een scheutje olijfolie en een kwart bouillonblokje. En de pijnboompitten licht roosteren, pas ze kunnen snel aanbranden als het vuur ook maar iets te hoog staat.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Pizza

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Gevulde witte bolletjes

Gevulde witte bolletjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Gevulde witte bolletjes, Worst in kleine blokjes gesneden, Bak de ui en paprika in een paar minuten, moet niet goed gebakken zijn.

Read more