Loader

Recipes from Ingredient: Melk

Koemelk is de melk uit de uiers van een koe. Koemelk is de melk die door mensen in Nederland en België het meest wordt gedronken.

Gefrituurde ijsbolletje

Gefrituurde ijsbolletje

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Gefrituurde ijsbolletje, het is echt waar! Een bakblik of een platte schaal met een laagje aluminiumfolie 10 min. in de diepvries zetten. Het ijs uit de diepvries halen en met een ijslepel twee bolletjes makken.

Read more
Ronde marmercake

Ronde marmercake

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Ronde marmercake, heerlijke en makkelijke cake! Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. Voeg dan de boter in blokjes toe en mix dit goed glad.

Read more
Harsha koekjes

Harsha koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.

Read more
Donuts

Donuts

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Donuts, dit donuts recept is het enige dat bij mij goed lukt en dat ook lekker is. Het is heel makkelijk.

Read more
Strawberry strike

Strawberry strike

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Strawberry Strike, Combinatie van aardbeien, banaan en melk

Read more
Vruchten beertjes

Vruchten beertjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Vruchten beertjes, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suikermengsel. Verwarm de rest van de melk.

Read more
Volijke puding

Volijke puding

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Volijke puding, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suiker mengsel. Verwarm de rest van de melk.

Read more
Aardbeimolentjes

Aardbeimolentjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in een beslagkom. De platte kaas, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker, poedersuiker en zout toevoegen.

Read more
Zachte harsha

Zachte harsha

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Zachte harscha, Marokkaanse recepten. Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel

Read more
Wafels

Wafels

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.2 / 5)

Belgische middelharde wafels. Heerlijk met poedersuiker. Lekker bij de koffie of CHOCOMELK!

Read more