Loader

Recipes from Ingredient: Maïzena

Maiszetmeel wordt in de keuken als bindmiddel gebruikt. Zetmeel heeft als eigenschap op te zwellen en water te binden als het in water wordt gesuspendeerd en vervolgens wordt gekookt. Hiermee kunnen van origine waterige voedselproducten worden gebonden tot een dikkere massa.

Gefrituurde garnaalballetjes

Gefrituurde garnaalballetjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Gefrituurde balletjes van garnalengehakt met broodblokjes- korst, Verwijder de korsten van het brood. Snij het brood in blokjes van ongeveer 6 mm, leg ze naast elkaar op een bakplaat en laat ze op kamertemperatuur uitdrogen.

Read more
Amandel-shortbread met Chocolade-dipping

Amandel-shortbread met Chocolade-dipping

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Amandel-shortbread met Chocolade-dipping, Bekleed de bakvorm met bakpapier en doen de mengsel erin, strijk het even glad. Bak de in 25- 30 minuten goudbruin.

Read more