Loader

Recipes from Ingredient: Maïzena

Maiszetmeel wordt in de keuken als bindmiddel gebruikt. Zetmeel heeft als eigenschap op te zwellen en water te binden als het in water wordt gesuspendeerd en vervolgens wordt gekookt. Hiermee kunnen van origine waterige voedselproducten worden gebonden tot een dikkere massa.

Zeven soorten koekjes

Zeven soorten koekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

briuat, lavasqirie koekjes, maizena cornflakes koekjes, cocos koekjes, custardkoekjes, mloeza, chocolade koekjes

Read more
Visbastilla

Visbastilla

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Bastilla gevuld met vis.

Read more
Pindamaantjes

Sinaasappelkoekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

meest rechtse

Read more
Pindamaantjes

Sinaasappelkoekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

meest rechtse

Read more
Perzik taart

Perzik taart

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en romig zijn. Zeef de maizena en de bloem erboven en meng goed. Doe de melk, de rest van de suiker en het vanillestokje in een pan.

Read more
Aysh Assaraya

Aysh Assaraya, Arabische brood dessert

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Aysh Assaraya, Arabische brood dessert, dit is een Arabisch recept voor laten we zeggen een soort van brood pudding..... Kan het ook niet anders omschrijven maar ik zou zeggen probeer het uit, want dit recept is zo lekker mashallah en belangrijker, super makkelijk te maken!

Read more
Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.

Read more
Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Slagroomgebak

Slagroomgebak

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Slagroomgebak, klop in een kom 4 dooiers met 35 gr. suiker tot een romige crème. klop met een schone garde 4 eiwitten met een snufje zout goed stijf.

Read more
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visitehebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!

Read more