Loader

Recipes from Ingredient: Kruiden

Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Tjap Tjoy met Kip

Tjap Tjoy met Kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee Kantonese woorden: tjap, dat 'gemengd' betekent en tjoi, dat 'groente' betekent. In het Hokkien betekent tjap echter 'tien' en tjoi ook groente, dus in deze taal betekent het 'tien groenten'.

Read more
Chinese mihoen

Chinese mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Mihoen is een dunne, Chinese noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de naam bihoen (Mihoen en bihoen zijn beide benamingen uit de Min Nan talen) of rijstvermicelli. In Thailand staat deze noedel bekend als sen mie, in Vietnam als Bún, in de Filipijnen als bihon, in Maleisië ...

Read more
Donuts

Donuts

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Donuts, dit donuts recept is het enige dat bij mij goed lukt en dat ook lekker is. Het is heel makkelijk.

Read more
Charmilla - Marokkaanse saus

Charmilla – Marokkaanse saus

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Charmilla, Marokkaanse saus, recept uit de Marokkaanse keuken.

Read more
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak en fantasie.

Read more
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...

Read more
Broodpannenkoek - Pitabrood

Broodpannenkoek – Pitabrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.

Read more
Tajine met lamslever

Tajine met lamslever

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2, voorgerecht voor 4 personen

Read more
Charmoula

Charmoula

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Charmoula, Marokkaanse saus, Echt een aanrader lekker bij swa of bij de barbeque

Read more