Loader

Recipes from Ingredient: Kruiden

Harcha

Harcha

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
M'chekla

M’chekla

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1.9 / 5)

Zonnekoekjes

Read more
Kip siniaa (kip oven schotel)

Kip siniaa (kip oven schotel)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Kip siniaa (kip oven schotel), Dit is echt een heerlijke kip ovenschotel, en makkelijk te maken, als je eens geen zin hebt om echt te koken, het duurt wel eventjes voor het klaar is, maar het is niet inspannend werk wat je moet doen.

Read more
Bananencake

Bananencake

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.

Read more
Besbousa - basbousa

Besbousa – basbousa

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt van semolina.

Read more
Mini hartige taartjes

Mini hartige taartjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.

Read more
Rendang

Rendang

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Rendang (Minangkabaus: randang) is een van oorsprong Minangkabaus gerecht, dat tegenwoordig overal in Indonesië (en in Maleisië) geserveerd wordt.

Read more
Sayor lodeh

Sayor lodeh

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gehaktballen in satesaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Gehaktballen in satésaus, Lekker met witte rijst en gebakken groentes.

Read more
Kipsaté a la Marisah

Kipsaté a la Marisah

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Kipsaté a la Marisah, lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ipv op satéstokjes, in een broodje met zuur...

Read more