Recipes from Ingredient: Kruiden
Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje
Met dit recept maak je voortaan makkelijk zelf mueslirepen, een gezonde snack voor tussendoor uit eigen keuken. De mueslirepen kun je gemakkelijk invriezen.
Read moreLinzen-tonijnsalade
Soms wil je een gezonde salade maken zoals deze Linzen- tonijnsalade, maar je komt erachter dat je eigenlijk vrij weinig in huis hebt.
Read moreFusilli met tonijn
Fusilli met tonijn is een lekker en gezond gerecht voor vier personen. De pasta is redelijk snel te maken en smaakt altijd goed.
Read moreBloemkoolovenschotel met kip en ananas
Een lekkere Bloemkoolovenschotel met aardappel, kip en ananas. Is erg lekker, vooral het zoete van de ananas smaakt heerlijk bij de bloemkool en roomsaus.
Read moreMini-cheesecakes met frambozenswirl
Ik koos voor de versie met frambozenswirl, een soort marmercheesecakejes met verse frambozen. Superlekker en ze zien er ook nog eens mooi uit!
Read moreMini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)
Dit is echt een ideaal basisrecept voor een mini cheesecakes! Ik had deze gebakken versie nog nooit in mini vorm gemaakt, wel no bake mini cheesecakes. Het is echt zo simpel, maar zo lekker!
Read moreLe3des – Marokkaanse linzen
Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). Gezond, voedzaam en verwarmt je lichaam. Als je normaal gesproken niet zo dol bent op linzen, raad ik je aan om het toch eens te proberen en dan zo klein mogelijke linzen te kopen. Ik ...
Read moreSpekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij
Spekkoek (id: Spekuk of Lapis Legit) is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. Het recept is waarschijnlijk afgeleid van een vergelijkbare type cake van Duitse oorsprong, namelijk de Baumkuchen, maar aangepast met in Nederlands-Indië beschikbare ingrediënten.
Read moreIbawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees
Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en (veel) eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het op haar /zijn manier, maar niet weg te denken uit de Marokkaanse keuken! Het is een andere versie van Tajine.
Read more