Loader

Recipes from Ingredient: Koriander

Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.

Maakouda

Maakouda

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Afbeelding is niet van mij! ik zal dit binnen kort weer maken en mijn eigen foto toevoegen. Lekker bij ramadan of tussen de middag met een frisse salade

Read more
Bestilla - Bastilla - Pastilla met Kip

Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Vlees  met pruimen

Vlees met pruimen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
Harira

Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Cous-cous met uiene en rozijnen

Cous-cous met uiene en rozijnen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ik plaats dit recept zonder foto. Een lid van tajin.nl wil graag dit recept voor vrijdag hebben, en ik heb helaas geen tijd gehad om het te maken. Zodra ik het gemaakt heb, zal ik de foto plaatsen.

Read more
Doradovis uit de oven in een garnalensaus

Doradovis uit de oven in een garnalensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Doradovis uit de oven in garnalensaus, Alles in een teiltje doen en de vis hiermee insmeren, dan de vis in dat teiltje laten marineren.

Read more
Visloempia's

Visloempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je de garnaaltjes door de helft. De kleintjes hoeven niet.

Read more
Gebakken sardines gevuld met spinazie

Gebakken sardines gevuld met spinazie

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.

Read more
Tajine van ossenstaart met uien en kikkererwten

Tajine van ossenstaart met uien en kikkererwten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit recept wordt bereid in een snelkookpan, maar je kunt het ook bereiden in een gewone kookpan of een tajine; het moet dan natuurlijk w?©l langer stoven....

Read more
Zelfgemaakte gekookte kippenworst

Zelfgemaakte gekookte kippenworst

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Dit is een kippenworst die je zelf heel geSimpel kunt maken. Gewoon een kwestie van alle ingredi?«nten met elkaar vermalen, inrollen in plasticfolie en in de oven koken au bain marie (in een bak water).

Read more