Recipes from Ingredient: Koriander
Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.
Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreCous-cous met uiene en rozijnen
Ik plaats dit recept zonder foto. Een lid van tajin.nl wil graag dit recept voor vrijdag hebben, en ik heb helaas geen tijd gehad om het te maken. Zodra ik het gemaakt heb, zal ik de foto plaatsen.
Read moreDoradovis uit de oven in een garnalensaus
Doradovis uit de oven in garnalensaus, Alles in een teiltje doen en de vis hiermee insmeren, dan de vis in dat teiltje laten marineren.
Read moreVisloempia’s
Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je de garnaaltjes door de helft. De kleintjes hoeven niet.
Read moreGebakken sardines gevuld met spinazie
Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.
Read moreTajine van ossenstaart met uien en kikkererwten
Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit recept wordt bereid in een snelkookpan, maar je kunt het ook bereiden in een gewone kookpan of een tajine; het moet dan natuurlijk w?©l langer stoven....
Read moreZelfgemaakte gekookte kippenworst
Dit is een kippenworst die je zelf heel geSimpel kunt maken. Gewoon een kwestie van alle ingredi?«nten met elkaar vermalen, inrollen in plasticfolie en in de oven koken au bain marie (in een bak water).
Read more