Recipes from Ingredient: Koriander
Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.
Gevuld bladerdeeg met gehakt
Lekker Simpel te maken bladerdeegsnack met een heerlijke vulling van kefta en olijven.....
Read moreGevulde aubergines met gehakt
Gevulde aubergines met gehakt, dit is echt een heerlijk recept yum yum! We eten het zeker 1 keer in de week en iedereen in dit huis is er weg van mashallah. Ik weet niet zeker uit welk land dit komt maar mijn schoonmoeder zegt dat elk arabies land zo een ...
Read moreTchekchouka
Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De olie in een ruime pan verwarmen en de tomaten toevoegen.
Read moreMhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.
Read moreLamsvlees met tomaten
Lamsvlees met tomaten, eten met brood of frietjes en salade. Lekker, makkelijk en snel gerecht.
Read moreHarira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...
Read more