Recipes from Ingredient: Komijn
Komijn of comino is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt toegepast als specerij met een lichte nootsmaak, afkomstig van een plant met fijne smalle blaadjes die op venkel lijken. De plant zelf heeft dunne stengels die tot 30 cm lang kunnen worden en lila of witte bloemen hebben.
Gegrilde aubergine
Deze heerlijke aubergine is te combineren met bijvoorbeeld gegrilde sardien maar ook op een boterham. Aubergine zit bom vol vitaminen en mineralen onder andere koper, magnesium maar ook foliumzuur voor de dames die zwanger willen worden een must.
Read moreVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreTajine van geitenvlees met zoete aardappelen
Geitenvlees wordt eigenlijk niet zoveel gegeten in Nederland, maar het is erg lekker en vooral in dit onderstaande tajinerecept.....
Read morePittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous
Een lekkere pittige gevulde vissoep.....
Read more