Loader

Recipes from Ingredient: Komijn

Komijn of comino is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt toegepast als specerij met een lichte nootsmaak, afkomstig van een plant met fijne smalle blaadjes die op venkel lijken. De plant zelf heeft dunne stengels die tot 30 cm lang kunnen worden en lila of witte bloemen hebben.

Marokkaanse tomaten paprika salade

Marokkaanse tomaten paprika salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )

Read more
Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten

Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Heerlijk en makkelijk te maken. Dit is een vegetarisch gerecht maar je kan dit ook met kip, kalfs of lamsvlees maken

Read more
Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus, Mosselen grondig wassen. Kapotte exemplaren en mosselen die wijd openstaan, en na een ferme tik niet sluiten, verwijderen.

Read more
Hoe bereid je Couscous

Hoe bereid je Couscous

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Couscous in meestal tarwe gries, dat in kant en klare zakjes verkrijgbaar is in Marokkaanse winkels en speciaalzaken. De eenvoudige couscous wordt niet met vlees en groenten bereid omdat deze couscous samen met de tajine, de stoofpot van vlees en groenten, gegeten wordt.

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more
Gebraden gehakt met  tapenade (van mmu)

Gebraden gehakt met tapenade (van mmu)

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Gebraden gehakt met tapenade, Recept van mmu. Ik maak dit om op stokbrood te eten, is heerlijk voor bij de zogenaamde " borrel". Dus moet je weer eens wat maken voor je werk, dan ben je hier heel snel klaar mee. Je kan het ook als hier op de foto ...

Read more