Recipes from Ingredient: Kipfilet
Kipfilet is het borstdeel van de kip. Kenmerk van kipfilet is dat deze vetarm en lichtverteerbaar is. Het is daarom een populair alternatief voor varkens- en rundvlees als bestanddeel van de avondmaaltijd. Kipfilet wordt ook veel gebruikt als blokjes of reepjes in roerbakgerechten. Kipfilet is meestal afkomstig van kippen uit de intensieve veehouderij. Doordat deze kippen snel en op weinig ruimte opgefokt worden kan het vlees relatief goedkoop worden aangeboden. Kipfilet wordt doorgaans bewerkt voor deze in de winkel wordt verkocht: door de filet met pekelwater in te spuiten lijkt hij voller en oogt hij beter.
Snelle gevulde overheerlijke paprika
Het is een bijgerecht maar wij eten het thuis als hoofdgerecht, het vult namelijk erg goed! Ikzelf gebruik meestal een halve paprika maar een hele staat mooier. Helaas geen foto.
Read moreRijst met kip en groenten in satésaus
Ingredienten voor 5 personen: TIP: je kan natuurlijk ook andere groentes nemen zoals broccoli, aubergineblokjes, prei of taugé. Wat je zelf het lekkerst vindt!! Eet smakelijk!!!!!!
Read moreOpgerolde broodjes met hartige vulling
opgerold broodje gevuld met hartige vulling naar keuze, heb ze gezien op de Televisie bij Jamie Oliver. Ik noem ze zelf altijd pizzabroodjes
Read more