Loader

Recipes from Ingredient: kasbour

Voorgerecht salade

Voorgerecht salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het allemaal in aparte bakjes.

Read more
Gebraden koteletjes

Gebraden koteletjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in kleine stukjes en stop ze in een keukenmachine dat alles maalt. Doe alles in een teiltje en voeg zout en de kruiden toe.

Read more
Garnalen tajine

Garnalen tajine

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te lang anders worden de garnalen klein en taai.

Read more
bestilla

Kip bestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Een lekkere met kip gevulde bladerdeeg, Als je niet van amandelen houd kun je de amandelen kaneel en suiker weglaten en alleen voorbereiden met de kipmengsel.

Read more
Vis tajine in de oven

Vis tajine in de oven

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Vis tajine in de oven, doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken.

Read more
Shnieula s zelfgemaakte kipburgers

Shnieula s zelfgemaakte kipburgers

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Deze zelfgemaakte kipburgers zijn heerlijk. Dus uitproberen dames!

Read more
Loempia's met kip

Loempia’s met kip

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en 1 zakje saffraan en een beetje zout. De vermicelli doe je een pannetje met water en laatje 10 min koken.

Read more
Medfoena

Medfoena

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Dit lijkt op seffa maar dat is het niet. Het heet medfoena omdat er kip eronder 'begraven'is. Het is echt een oude recept!

Read more
Msemen gevuld met kip

Msemen gevuld met kip

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de hoofdingredienten bestaan uit griesmeel en boter. Deze pannenkoeken worden meestal gebruikt als begeleiding bij een kopje aromatische ochtend muntthee of van romige koffie. Msemen kan ook worden gevuld met groenten of vlees vullingen.

Read more
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more