Recipes from Ingredient: Kappertjes
Kappertjes zijn de ongeopende bloemknopjes, geconserveerd in zout of ingelegd in azijn, van de kappertjesplant, Capparis spinosa. De plant wordt gekweekt in landen met een mediterraan klimaat, vooral in Spanje, Frankrijk en Italië.
Olijfolie met zongedroogde tomaten
Een paar druppels zijn deze olijfolie geven gebakken kaas of een koude pastasalade een bijzondere smaak. Gebruik tomaten of kappertjes om een lekkere saus te maken.
Read moreCrostinis met tonijntapenade
Crostini's met tonijntapenade, Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen.
Read moreZalmsalade
Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes en vel verwijderen. Maïs afgieten en appel schillen en in kleine stukjes snijden.
Read moreGebraden gehakt met tapenade (van mmu)
Gebraden gehakt met tapenade, Recept van mmu. Ik maak dit om op stokbrood te eten, is heerlijk voor bij de zogenaamde " borrel". Dus moet je weer eens wat maken voor je werk, dan ben je hier heel snel klaar mee. Je kan het ook als hier op de foto ...
Read more